Kwaliteitsvolle tegels voor elk budget bij tegelhandel Kwanten

17-04-2018 08:13 - Ingezonden door Redactie

Met meer dan 50 jaar ervaring is Kwanten dé specialist in vloer- en wandtegels. In de toonzaal aan de Lieven Gevaertlaan in Overpelt is er voor ieder wat wils en alle producten zijn verkrijgbaar aan de scherpste prijzen. Kom zeker eens langs op de Opendeurdag op 14 april en geniet meteen van extra acties! Tijdens de Opendeurdag is de showroom geopend tot 20 uur! Tevens is de showroom elke maandagavond open tot 21 uur.

Wilt u uw woonkamer, keuken, badkamer, ... vloeren of betegelen en zoekt u net die éne tegel die perfect bij deze ruimtes past? Zoek niet verder en neem een kijkje in de ruime vernieuwde toonzaal. De medewerkers van Kwanten zullen u graag met deskundig advies bijstaan in uw keuze. Zij bieden u een uitgebreid assortiment tegels van de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Dit komt omdat ze rechtstreeks importeren van diverse fabrikanten.

Het gebruik van natuursteen is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit komt doordat natuursteen enerzijds een mooie uitstraling heeft en anderzijds een zeer duurzaam materiaal is. Dit product vindt zowel binnen- als buitenshuis zijn toepassing. Denk maar aan vloeren, schouwen, terrassen, ... Het gamma natuursteen bevat o.a. graniet, leisteen, blauwe hardsteen en marmer. Alles van een uitstekende kwaliteit.

Naast tegels en natuursteen kunt u bij Kwanten ook terecht voor parket, laminaat en vinyl. Deze materialen stralen gezelligheid en warmte uit en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Zowel parket als laminaat beschikken over verschillende uitvoeringen. Parket is o.a. verkrijgbaar als lamelparket en massief parket. Laminaat is dan weer verkrijgbaar als vloer of kliksysteem. Voor meer info over de verschillende merken kunt u altijd contact met ons opnemen. Kwanten is premium dealer van Lamett.

Kwanten werkt enkel met hoogwaardige producten die een lange levensduur garanderen. In de ruime toonzaal is het aanbod steeds up to date en alle producten zijn verkrijgbaar aan de scherpste prijzen. Kwanten is gelegen aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Overpelt. En kijk ook zeker eens op www.kwanten.be voor meer info.